Vi tilbyder


B2Beffekt.dk - din optimale samarbejdspartnerHos B2Beffekt.dk yder vi en seriøs og dedikeret salgsindsats, hvor det er kundetilfredshed som er i højsædet. Vi tror på den bedste service er vejen til  bibeholdelse af dine kunder og vigtigst af alt, generering af nye kunder som sikrer din virksomhed vækst og fremgang uagtet om det er annoncesalg, abonnementssalg eller telemarketingopgaver. Salg er kommunikation, det er vores håndværk, som er oparbejdet gennem mange års erfaring, og har dannet grundlag for hvordan vores virksomhed behandler dine kunder og kontakter. 


De 3 kerneområder B2Beffekt.dk tilbyder service indenfor er følgende: 

Annoncesalg


B2Beffekt.dk tilbyder en salgsafdeling for dit annoncemedie, om det er printmedie eller digitalmedie. Dine kunder skal sikres den bedst mulige betjening, hvor dit medie præsenteres professionelt og repræsentativt. Vores målsætning er at være dit medies forlængede arm, skabe nysalg, samt mersalg til eksisterende kunder. Mediebranchen har ændret sig meget i de seneste år, det er vigtigt at kunne bibeholde sine faste kunder, give dem en god oplevelse og påpege vigtigheden i at være repræsenteret år efter år. Generering af nye kunder kræver en god opmærksom annonceafdeling, den bedste argumentation og kendskab til det marked dit medie opererer i. For at give dit medie størst mulig opmærksomhed og loyalitet, så servicerer vi kun medier hvor målgrupperne ikke overlapper hinanden. Vi tilbyder udover telefonsalg, mødeafholdelse ud af huset, også fakturering af annoncer og banner til dine kunder.


Abonnementssalg

B2Beffekt.dk tilbyder abonnementssalg hvor vi opsøgende tager kontakt til erhverslivet eller private husstande. Etablering af nye abonnenter og gensalg af eksisterende abonnementer, sker via telesalg udført af vore dygtige sælgere. Med udgangspunkt i din virksomheds strategi, så fastlægges klare rammer, mål og forventninger til den opgave I ønsker løst. Identificeret målgruppe, indlevelse, godt produktkendskab og masser af gåpåmod er en forudsætning for at emner bearbejdes hurtigt, bedst og mest fordelagtigt for din virksomhed.


Telemarketing

Mødebookning

B2Beffekt.dk yder mødebookning på højt niveau, din emnebank bearbejdes systematisk. Vi går efter kvalitetsmøder og finder med sikker hånd kunder, der specifikt har interesse i dine produkter eller ydelser.

Leadgenerering

B2Beffekt.dk finder nye kunder til dig, vi genererer leads af ordentlig kvalitet og dermed brugbare for dig. Du fortæller om dine ønsker og vi indfrier dem.

Kampagneopfølgning

B2Beffekt.dk følger op på din kampagneindsats, får dine nye kunder i land og holder fast i de eksisterende, alt i et kvalitetsniveau du og dine kunder

vil nyde godt af.


Gode citater om salg gennem tiden

Det er ikke noget mysterium at tilfredstille dine kunder. Giv dem et kvalitetsprodukt og vis dem respekt. Så enkelt er det.

Lee Lacocca.


Jeg har let ved at stille mig tilfreds med det allerbedste.                   

Winston Churchill


Pris er det du betaler, værdi er det du får.

Warren Buffett


Det kræver ærlighed at sælge elastik i metermål.

Storm P